top of page

REFERENCER PROJEKTUDVIKLING

muusfoto_Vadstrupvej_IMG00617.jpg

UDVIKLING AF ERHVERV/BOLIGBYGGERET

BAGSVÆRD SUNDHEDSHUS

Vadstrupvej 35-43, 2880 Bagsværd

Afsluttet 2020

 

Omdrejningspunkt:

Køb, udvikling og frasalg af ca. 5.000 m2 Sundhedshus + 9.000 m2 boligbyggeret i Bagsværd. 

Vores rolle:

Vi indgik betinget købsaftale af ejendommen fra 'Novozymes'. Inden aftalen blev endelig, sikrede vi os en aftale med Fitness World som ankerlejer til ca. 35% af ejendommen. Denne udlejning gjorde den resterende udviklingscase meget attraktiv og med en meget lav risiko. Med afsæt i den forberede case inviterede vi en kapitalpartner med i projektet. Efter 6 mdr's ejerskab havde vi i henhold til vores udlejningsstrategi udlejet 75% af ejendommen til henholdsvis læger, fysioterapeuter o.lign. Endvidere havde vi opnået en yderligere boligbyggeret på op til 9.000 m2.

 

Vi førte en ledende rolle i køb samt udviklingsprocessen i forhold til strategi, lejerdialoger, og myndighedsdialog. Vores partner forestod byggeriet via eget byggeteam. 

 

Vi besluttede at lave et hurtigt salg ultimo 2020. Ejendommen blev solgt til dansk kapitalforvalter.   

Bagsvaerd_Vis_01_FINAL_REV_A.jpg

UDVIKLING AF ERHVERV/BOLIG

BAGSVÆRD HOVEDGADE

Bagsværd Hovedgade 162, 2880 Bagsværd

Afsluttet 2020

 

Omdrejningspunkt:

Køb, udvikling og frasalg af ca. 1.000 m2 kombineret bolig- og retail-projekt.

Vores rolle:

Vi indgik betinget købsaftale med ejer. Projektet blev købt med en mulig upsite på udvikling af et stort projekt i samarbejde med Føtex og Bagsværd kommune. I løbet af ca. 6 mdr. blev det klart, at denne best case ikke var mulig, hvorfor vi sadlede om til vores fall back, der vedrørte opførelsen af et kombineret nybyggeri og renoveringsprojekt på i alt 1.000 m2. Efter opnået byggetilladelse blev vi tilbudt en for os attraktiv salgspris, hvorfor vi valgte at sælge anparterne i selskabet. 

bottom of page