top of page

REFERENCER RÅDGIVNING

Siden sommeren 2018 har vi ydet transaktionsrådgivning og rådgivning indenfor udvikling af både bolig og erhvervsejendomme

- kontorer og retail i Storkøbenhavn, Nordsjælland og udvalgte byer i provinsen.

Redmolen_Site_02_Luft_NordOest_201124.jpg

KONTORDOMICILER

NORDØ

Gdanskgade, 2150 Nordhavn

Igangværende

 

Omdrejningspunkt:

Udvikling af to high end kontorprojekter på hhv. 25.000 m2 og 5.000 m2. Fuldt udlejet Q3 2021 med indflytning ultimo 2023. 

Vores rolle:

Kommerciel bygherrerådgiver for PFA Ejendomme - herunder ansvarlig for udlejning. Vores primære indsatser omfatter udvikling af servicekoncept, identifikation af lejebærende arealer, drifts- og forbrugsbudgetter, lejekontraktsparadigmer, brief og løbende samarbejde med marketingbureau, udvikling af hjemmeside, forhandling og udfærdigelse af lejekontrakter. 

THE UNION KONTORHUS

TROMSØ

Tromsøgade 2, 2100 København Ø

Igangværende

 

Omdrejningspunkt:

Udvikling af flerbrugerhus på i alt 9.500 m2 under The Union brand. Færdigopført og klar til indflytning 1. august 2023. 

Vores rolle:

Kommerciel bygherrerådgiver for PFA Ejendomme - herunder ansvarlig for udlejning. Vores primære indsatser omfatter implementering af The Union koncept tilpasset ejendommen herunder indretning og møblering af fællesarealer, fadace- og lejerskiltning, identifikation af lejebærende arealer, drifts- og forbrugsbudgetter, fremvisning, forhandling og udfærdigelse af lejekontrakter. 

UDVIKLING AF KONTOR, RETAIL OG BOLIG

HELMERHUS

Rådhuspladsen 2, København K

Igangværende

 

Omdrejningspunkt:

Udvikling af 20.000 m2 erhvervsejendom inkl. bolig og retail.

Vores rolle:

Kommerciel bygherrerådgiver i samarbejde med AM Alpha (tysk asset manager der repræsenterer investor). Vi arbejder tæt sammen med entreprenører, advokater, landinspektør, arkitekter og erhvervsmæglere med mange flere. 

Vores hovedindsats er at tilsikre den mest optimale anvendelse fremadrettet  herunder den bedste udnyttelse af layout'et med de kvaliteter og den fleksibilitet, der placerer ejendommen high end i markedet både nu og fremadrettet. Vi varetager på vegne af ejer styre genudlejningsprocessen samt den kommercielle forhandling med både eksisterende lejere og fremtidige lejere. 

SCS-HUSET

Østergrave 4, 8900 Randers

UDVIKLING AF KONTOR, RETAIL OG BOLIG

Igangværende

 

Omdrejningspunkt:

Udvikling og konvertering af trofæejendom i Randers på i alt 7.000 m2.

Vores rolle:

På vegne af ejer (tidligere långiver) driver vi udviklingsprocessen for ejendommen. Vi har lagt strategien, som vi nu er i fuld gang med at eksekvere. Vi har genforhandlet erhvervslejekontrakter med eksisterende lejere og udlejet til nye. Vi har tilvejebragt byggetilladelse til en partiel konvertering til 28 boligenheder. Ombygningen til bolig bliver vores næste skridt i udviklingen af ejendommen.

Vores proces har bl.a. omfattet dialog med lejere, advokater, myndigheder, arkitekter, entreprenører og den daglige driftsorganisation herunder administratorerne.  

Østerport_2.jpg

TRANSAKTIONSRÅDGIVNING

HOTEL ØSTERPORT

Oslo Plads 5, 2100 København

Afsluttet

Omdrejningspunkt:

Indkøb, konceptudvikling og frasalg af 5.500 m2 hotel i København.

Vores rolle:

I samarbejde med privat ejendomsselskab, identificerede vi og lagde forretningsplanen for optimering af nedslidt hotel i København. Projektet blev videresolgt til nuværende hoteloperatør/investor. 

IMG_2974.JPG

TRANSAKTIONSRÅDGIVNING

HOFFMANNS MINDE

Frederikssundsvej 227,

2700 Brønshøj

Afsluttet

Omdrejningspunkt:

Identifikation af unik investeringsobjekt i form af ca. 100 studieboliger i Brønshøj.

Vores rolle:

På vegne af engelsk ejendomsfond agerede vi som køberrådgiver bl.a. via løbende markedsovervågning, investeringsanalyser samt gennemførelse af konkret due diligence. 

holistic-house-692x390.png

TRANSAKTIONSRÅDGIVNING

HOLISTIC HOUSE

Ørestad, København

Afsluttet

Omdrejningspunkt:

Identifikation af attraktiv projektmulighed på 17.000 m2 i Ørestad.

Vores rolle:

I samarbejde med privat ejendomsselskab købte vi projektet fra tidligere finansieringskilder. Projektpotentialet blev belyst og videresolgt til kapitalforvalter. 

bottom of page