top of page

HVAD STÅR VI FOR?

Vi vil skabe værdi gennem vores arbejde.

Vi brænder for det vi laver og det engagement kommer til udtryk i vores samarbejdsrelationer.

Vores arbejdsmoral er præget af struktur og grundighed. 

For os er tillid og relationer altafgørende for at nå målet. 

Vi har gennem mangeårigt virke indenfor branchen et solidt netværk blandt markedets bedste indenfor jura, revision, skat, byggeri, marketing m.m.

Vores investeringsstrategi er konservativ og vi lægger vægt på at være 'hands on'. Vi sikrer realistiske og gennemarbejdede business cases.  

HVEM ER VI?

Jonas2.jpg

PARTNER

JONAS SAND

+45 28 11 10 05

jonas@cores.dk

Jonas har 20 års erfaring med investeringsejendomme og har et udbygget kendskab og en solid historik relateret til investeringsmarkedet. Jonas har den ledende rolle i udbygning af vores investeringsportefølje lige fra at spotte mulighederne til implementering i den daglige drift. 

Jonas har gennem tiden bl.a. været teamleder for investeringsmæglerne i Colliers International/København, Senior manager i KPMGs ejendomssektion samt Salgs- og investeringschef hos SKANSKA.

SA320.jpg

PARTNER

KIRSTINE SAND

+45 20 19 69 07

kirstine@cores.dk

Kirstine er oprindeligt uddannet jurist og har 17 års erfaring indenfor kommerciel ejendomsudvikling og asset management. Kirstine har erfaring  via rollen som både udlejer, bygherre og erhvervsmægler. Kirstine har bl.a. været Underdirektør i ATP Ejendomme samt Partner og direktør i Sadolin & Albæk Udlejning.

Med afsæt i Storkøbenhavn har Kirstine forhandlet erhvervslejekontrakter vedr. mere end 400.000 m2 fra store erhvervsdomiciler til mindre restaurantenheder, men med Kirstines kompetencer kan vi indgå i udviklings- og udlejningsprocessen med et holistisk perspektiv på strategien, marketing, space planning, kommercielle arealberegninger, optimering af drift- og administration, beregning af værdiimplikation m.m.

bottom of page